Microtopping – Texture Painting

Of u nu aan het verbouwen bent of van de grond af aan het opbouwen bent, MORTEX of Microtopping kan de verbouwing een stuk sneller laten verlopen. Er zijn vele redenen waarom deze flexibele, poedercoating technologie het ideale oppervlak is voor verbouwingsprojecten. Als u ooit zand in uw auto, vrachtwagen of een ander stuk gereedschap hebt gegooid, dan weet u hoe snel de voorwerpen vuil en smerig kunnen worden. Zelfs als u net uw garagevloer hebt schoongemaakt of de binnenkant van uw auto hebt gereinigd met een hogedrukreiniger, kunnen stof en vuil nog steeds vast komen te zitten in apparatuur. Het is belangrijk om een poedercoating of een andere soort bescherming te gebruiken op het metaal en plastic dat u coat. Wanneer MORTEX of Microtoppingwordt gebruikt op de metalen oppervlakken van uw apparaten, meubels, kasten, rekken, dozen, enz., beschermt het materiaal het oppervlak tegen krassen, deuken, deuken en breuken.

MORTEX of Microtopping laten plaasten

Wanneer uw renovaties verder gaan dan alleen verven en beitsen, is het belangrijk om het oppervlak eronder te beschermen met een passende MORTEX-laag. De MORTEX plaatser is een eenvoudig maar doeltreffend product waarmee u op bijna elk oppervlak een beschermende waterdichte laag kunt aanbrengen. De MORTEX oppervlakte heeft eindeloze toepassingen omdat het meerdere kwaliteiten heeft, zoals waterbestendigheid, slagvastheid en extreme weerbestendigheid. Het MORTEX oppervlak kan worden toegepast op alle houten, metalen en kunststof oppervlakken die u wellicht gaat opknappen of vanaf nul gaat opbouwen.

Microtopping – Texture Painting

MORTEX of Microtopping is gemaakt van een epoxy polyimide die de unieke minerale en chemische eigenschappen heeft van graniet, marmer, speksteen en walnoot. Door deze constante coating hebben de MORTEX materialen de vochtbestendigheid, slagvastheid en UV-ultraviolet bestendigheid van bijna elk beschikbaar materiaal. Door MORTEX coatings op alle oppervlakken in uw huis aan te brengen, creëert u een volledig waterdicht oppervlak dat ondoordringbaar is voor water en zuren, schimmels, bacteriën en zelfs elektrische schokken.

MORTEX of Microtopping kan worden toegepast op alle verschillende soorten oppervlakken, met inbegrip van beton en steen, granieten aanrechtbladen, roestvrij stalen apparaten, gootstenen, open haarden, apparaten, sanitair, kasten, vloeren, en nog veel meer. MORTEX of Microtopping  kan ook worden gebruikt als Microtopping interieurtoepassingen, met inbegrip van badkamer en keuken werkbladen, plafonds, vloeren, en nog veel meer. Dit superieure minerale aspect maakt MORTEX of Microtopping ideaal voor binnen- en buitentoepassingen. MORTEX kan worden toegepast als afwerking op alle soorten hout, met inbegrip van esdoorn, essen, berken, eiken, kersen en andere soorten hardhout producten, en als een waterdichte onderlaag voor zwembaden, spa’s, hot tubs, tennisbanen, en nog veel meer.

Microtopping vloer: Uitvoeringen en afwerkingen, Plaatsing …

De MORTEX of Microtopping tegels zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren die met om het even welk type van decor of kleurenregeling kunnen coördineren. De unieke materià “le samenstelling van mortex staat fabrikanten toe om een grote verscheidenheid van verschillende kleurenkeuzen tot stand te brengen die zullen schijnen alsof zij douane-ordend zijn geweest. Omdat de kleur keuzes zijn zo gevarieerd, kan elke huiseigenaar kiezen voor een kleur en patroon dat de unieke kwaliteiten van het meubilair van hun huis, muren en baden complimenteert. Wanneer huiseigenaren kleur gebruiken als een sleutelelement in hun verbouwingsinspanningen, stellen MORTEX of Microtopping  tegels hen in staat om echte creativiteit in hun ontwerpideeën te brengen, van vloerbedekking tot werkbladen, van keukens tot woonkamers. De MORTEX look is populair.

MORTEX of Microtopping  tegels staan ook bekend om hun ongelooflijke weerstand tegen vocht en water. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor badkamers en keukens, waar MORTEX of Microtopping tegels kunnen worden geïnstalleerd onder fornuizen en boven fornuizen. Bovendien zijn ze zeer resistent tegen zuurschade, waardoor ze een fantastische keuze zijn voor badkamers die een barrière nodig hebben tussen de badkuip en het aanrecht, of tussen muren en vloeren in hun toepassingsgebieden. MORTEX of Microtopping is de perfecte oplossing voor elke huiseigenaar die op zoek is naar een innovatieve manier om de moeilijkste decoratieve uitdagingen aan te gaan. Omdat MORTEX niet uitglijdt of vlekt, zal uw renovatieproject gegarandeerd het gesprek van de dag zijn.

Meer via microtopping-rogita.be