Mortex laten plaatsen

Tijdloze elegantie – Het minerale aspect van MORTEX transformeert letterlijk een werkblad, keuken of badkamer waardoor ze een unieke uitstraling krijgen, volledig gepersonaliseerd. Door het aanbrengen van een dunne laag zonder zichtbare voegen, krijgt men de illusie van een in het blok uitgehouwen steen… Voor een veel lager gewicht en kostprijs.

Mortex laten plaatsen

Creaties op maat – Kies de vorm, de kleur, de effecten, de toets; Creëer unieke stukken die uw verbeelding de vrije loop laten. Van de rechte lijnen en de rondingen tot de hoeken, alles is mogelijk. De consistentie van het product in combinatie met de expertise van de applicateur en het gereedschap maken onbeperkte creaties mogelijk door de ondersteuning te volgen. U wordt, ondanks uzelf, “ontwerper-creator” zodra u alle MORTEX openingen ontdekt.

De MORTEX bekleding, waterdicht in de massa, heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit

Het MORTEX systeem is een ondoordringbare afwerkingslaag die gebruikt wordt voor technische en decoratieve bekledingen. Het geeft aan uw binnen- en buitenprojecten een mineraal aspect dat doet denken aan “gepolijst beton” of “Tadelakt”. Douches, vloeren, zwembaden, meubilair… Deze micro-mortel volgt alle vormen en geeft kleur aan al uw creatieve ideeën.

Microtopping is een tegenhanger van mortex op polymeerbasis. Het is ook een zeer aangenaam product voor hetzelfde toepassingsgebied. Het is echter veel egaler van kleur en zal minder tekening geven. Met dit product hebben wij reeds trappen, keukens, lavabo’s…

TECHNISCHE PRESTATIES

1. Ondoordringbaar
Ondoordringbaarheid in de massa voor projecten in contact met water.
2. Slijtvast
Hoge weerstand tegen samendrukken en schuren voor een ongeëvenaarde levensduur.
3. Hechtend
Uitzonderlijke adhesie die een toepassing op een verscheidenheid van media mogelijk maakt.
4. Flexibel
Een bepaalde flexibiliteit afhankelijk van de flexibiliteit van de standaard constructiematerialen.
5. Fijne dikte
Een toepassing in dunne lagen vergemakkelijkt renovatieprojecten en geavanceerde bouw en zorgt voor een laag productverbruik.
6. Uitgebreide waaier van tinten en looks
Een neutrale basis pigmenteerbaar in de massa en vele mogelijkheden van effecten bieden grenzeloze kleuren en renderings.

Meer informatie van de over MORTEX  check rogita.be